Mădălin Voicu, acuzații grave la adresa unor colegi din PSD: Sunt cai troieni
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 16 iul 2015, 18:45
WhatsApp
Declarație surprinzătoare a deputatului social-democrat Mădălin Voicu, referitoare la unii dintre membrii PSD, chiar cu funcții în partid: "cai troieni care nu construiesc, ci distrug partidul sau cel puțin asta e dorința, ba și sarcina lor". 

Mădălin Voicu a declarat, joi, la Antena 3, că în interiorul partidului sunt foarte mulţi oameni care vor doar să distrugă formaţiunea politică, dar că decis să aibă o discuție cu Victor Ponta, dar şi cu alţi oameni de încredere, pentru a se lua o măsură clară împotriva acestor "oameni toxici".

"În ciuda unor mici fricțiuni - cine candidează, de ce candideză care-i mai bun... - în PSD,  la ora actuală si nu de acum, vorbesc de ultimii cinci ani de zile, există la un anumit nivel niște cai troieni care ocupă și unele funcții în PSD, care nu construiesc, ci distrug partidul sau cel puțin asta e dorința, ba și sarcina lor, de a submina partidul doresc distrugerea partidului şi care trebuie înlăturaţi, dacă partidul vrea să rămână la 40 la sută.

O să am o discuţie cu Ponta şi cu alţi oameni în care am încredere, cu argumente. Şi dacă vor să crească sau măcar să rămână la 40%, să se ia o măsură clară... ori îi înlăturăm, ori îi demascăm ori înseamnă că este o conspiraţie la un alt nivel la care, să zicem, eu nu aș mai avea acces", a precizat Mădălin Voicu.

Întrebat despre cine este vorba, deputatul PSD nu a vrut să dea nume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?