Ludovic Orban, apel dur: Este timpul ca în PNL să tacă șefii și țuțerii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ludovic Orban, fost vicepreşedinte al PNL, a lansat luni un apel dur la adresa unor colegi liberali după eșecul înregistrat de partid la alegerile parlamentare și indică modul în care PNL poate fi relansat în perioada imediat următoare.

"In PNL subiectul demisiilor este secundar.

Este timpul ca in PNL sa taca sefii si tuterii care le-au fost complici. Nu avem sansa sa renastem partidul decat daca ascultam cu mare atentie ce spun membrii de la baza PNL, simpatizantii partidului ( atat cei care ne-au votat cat si cei care nu au vrut sa ne voteze ) si mai ales sa ascultam vocea celor 60% dintre cetatenii romani care nu si- au exprimat votul", a scris pe pagina sa de socializare fostul lider liberal Ludovic Orban, în ziua în care liderul PNL, Alina Gorghiu, a anunțat că își depune mandatul.

Ulterior, fostul ministru al Transporturilor a revenit cu o altă postare în care subliniază că nu se va face "nicio brânză" dacă PNL va avea tot "șefi numiți".

"PNL are nevoie ca de aer de revenirea la democratie. Nu facem nicio branza daca inlocuim niste sefi numiti cu alti sefi numiti. Niciunul dintre sefii numiti la nivel national si judetean nu trebuie sa candideze. Rolul lor trebuie sa fie doar acela de a organiza alegeri corecte, care sa permita exprimarea vointei reale a oamenilor.

Partidul National Liberal nu mai poate fi condus de sefi agreati de alti sefi, dinauntru sau din afara partidului, ci de lideri autentici legitimati prin votul bazei partidului", a adăugat Ludovic Orban. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel