Liiceanu s-a lepădat de Traian Băsescu. Președintele: Îmi pare rău
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Gabriel Liiceanu, un mare intelectual, fost apropiat al lui Traian Băsescu, s-a lepădat de președinte și de cele două mandate ale acestuia.

Într-un editorial publicat pe Contributors.ro, Gabriel Liiceanu a scris: "Creditul pe care i l-am dat președintelui Traian Băsescu pentru cele două mandate ale sale nu-l regret nici astăzi. (...) Dar ce s-a întâmplat apoi, după ce Traian Băsescu a coborât treptele puterii, ține de misterioasele abisuri ale firii omenești. (...) Cred că a venit acum momentul să ies din tăcerea stupefiată în care m-a aruncat de-o vreme metamorfoza celui ce a urcat glorios și a coborât indecent scara puterii și căruia, vreme de zece ani, i-am acordat încrederea mea. Ar fi incorect față de mine însumi să nu o fac și, cred, într-un sens anume, și față de el".

Traian Băsescu a spus că nu a apucat să citească materialul, dar nu are nicio problemă cu cele scrise de fostul său apropiat.

[citeste si]

"Nu am apucat să citesc, dar nu am nicio problemă. Chiar dacă îmi pare rău, nu am nicio problemă. Așa este viața. Nu știu ce l-a determinat să scrie. Voi căuta articolul și îl voi citi", a zis Traian Băsescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel