La 15 ani, o elevă a fost forțată de o colegă să se prostitueze
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
prost
prost

Școala românească este pe cale să fie zguduită de un nou scandal sexual. O adolescentă de 15 ani a fost obligată de o colegă din liceu să se prostitueze. 150 de bărbaţi şi adolescenţi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ea. Fata s-a temut să le spună părinţilor prin ce trece şi coşmarul ei ar fi continuat, dacă o mătuşă nu ar fi descoperit din întâmplare ce se întâmplă.

Cu aproape un și jumătate în urmă, în urma unei altercații, o adolescentă de 15 ani din Gheorgheni a fost obligată de o colegă să întrețină relații sexuale cu diverse persoane, informează Antena 3.  Mulţi dintre partenerii ei sunt elevi în aceeaşi instituţie de învăţământ, iar relaţiile se consumau chiar în grupul sanitar.

Proxeneta minoră a obligat-o de asemenea de mai multe ori să lipsească de la ore ca să se prostitueze. Coşmarul fetei ar fi continuat dacă mătuşa ei nu ar fi fost martoră din întâmplare la o scenă de acest fel, pe o stradă lăturalnică. Femeia a mers imediat la poliţie.

Minora agresată le-a dat poliţiştilor o listă cu şase tineri care au profitat de ea, unii dintre ei fiind minori. Aceştia au fost chemaţi la audieri, iar lista agresorilor creşte de la o zi la alta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel