Preotul din Câmpulung Muscel care trimite camioane cu fapte bune în toată România. Acum strânge ajutoare pentru sinistrați / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Facebook Ciprian Dragomir
Foto: Facebook Ciprian Dragomir
Un preot din Câmpulung Muscel care trimite camioane cu fapte bune peste tot prin țară pe unde este nevoie strânge acum ajutoare pentru sinistrații din Vaslui și Galați.

Părintele Ciprian Dragomir slujește la Parohia Fundeni din Câmpulung Muscel și de-a lungul anilor s-a remarcat în comunitate prin altruismul de care a dat dovadă ori de câte ori a fost nevoie de ajutoare în diferite colțuri ale țării, potrivit Ziarul din Muscel.

În prezent, părintele Ciprian Dragomir strânge ajutoare pentru sinistrații din județele Vaslui și Galați.

”AJUTAM ȘI ACUM? Haideți la 2 COLECTE:

Doamne ajută, dragii noștri!

Ați văzut/aflat ce e prin țară și lume cu inundațiile! Ce mai e de zis: hai să ajutăm cumva!

Așa cum ne-am mobilizat în 2016 și 2018 și am dus 4 colecte în zonele inundate din Fundeni – Galați, Bacel-Covasna, Bascov și Pitești – Argeș și Eșelnița -Mehedinți, plus materiale de construcții la Valea Plopului, tot așa vă invităm și acum!

Astfel cea dintâi este:

1. COLECTA PENTRU SINISTRAȚI: materiale de construcții, pături noi, treninguri noi, geci noi, bocanci noi, toate și de adulți și de copii, și, bineînțeles, alimente, apă, dulciuri și sucuri!

Materialele de construcții vă rog să le cumpărați la orice magazin de profil din Câmpulung și Zona Muscel, să-i rugați să le rezerve până pe 07 octombrie, când mergem noi să le ridicăm și să îmi trimiteți un mesaj cu numele dumneavoastră, produsele cumpărate, numele magazinului și chiar o poză cu bonul, că să le putem identifica ușor atunci!

Ce să luați? Orice! Cărămizi, ciment, gleturi, BCA, OSB, cuie, garduri, profile de fier, circuite electrice, lămpi, vopsele, conducte, polistiren, etc. Orice vreți și vă permiteți va fi bun pt cei care trebuie să-și refacă locuințele!

Cum facem cu materialele, facem și cu îmbrăcămintea și încălțămintea nouă: le cumpărați și le lăsați acolo, dar ne anunțați!

Iar alimentele, detergenții, apa și sucurile pot fi aduse până pe 06 octombrie la Biserica Fundeni din Câmpulung, mai ales miercurea dimineață, vinerea și dimineața și după amiaza și seara și duminica în timpul slujbei și la prânz!

Pe 07 octombrie încărcăm și mergem acolo unde va fi nevoie!”, spune părintele Ciprian Dragomir.

Cea de-a doua colectă este cea de toamnă

Până pe data de 16 octombrie, părintele Cprian Dragomir strânge ajutoare pentru persoanele nevoiașe din alte locuri din România.

„2. COLECTA DE TOAMNĂ.

Astfel vă invităm și la obișnuită noastră Colecta de Toamnă cu haine bune, aranjate pe vârstă, sexe și mărimi și puse în cutii sau pungi zdravene (nu din acelea subțiri de gunoi, pentru că se rup imediat!)

Și scrieți cu un marker permanent dacă sunt de fată /damă sau băiat /bărbat și vârsta sau mărimea lucrurilor!

Jucării, încălțăminte, saltele, covoare, televizoare și calculatoare bune, rechizite, cărți de citit, veselă, alimente și detergenți cât pentru minim 100 de familii!”

De asemenea, cei care donează pentru cele doua colecte trebuie să mai știe următoarele: ”La Colecta pentru sinistrați NU primim haine folosite, ci doar noi și nici nu le primim pe cele pentru Colecta de Toamnă decât în ziua de 16 octombrie, pentru că nu avem nici spațiu de stocare, nici voluntari care să le tot care de colo colo!

Cine nu poate veni personal, dar dorește sa facă o donație în acest scop, poate depune ceea ce simte în contul Parohiei Fundeni din Câmpulung Muscel, RO 32 CECE AG 0236 RON 0790 605 deschis la CEC BANK Câmpulung, CUI 14659339, cu mențiunea PENTRU COLECTA SINISTRAȚI și, respectiv, PENTRU COLECTA DE TOAMNĂ. DUMNEZEU SĂ VĂ ACOPERE CU HARUL SĂU!”, mai scrie preotul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel