Microbuz cu 7 persoane, implicat într-un accident pe DN66. A fost activat Planul Roșu de intervenție - FOTO în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: ISU Hunedoara
Foto: ISU Hunedoara
A avut loc un accident pe DN66.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara a emis un comunicat în care transmite că a avut loc un accident rutier pe DN66, pe raza localității Merișor. În cadrul accidentului a fost implicat un microbuz cu 7 persoane. Planul roșu de intervenție a fost activat, iar la fața locului au fost trimise mai multe autospeciale. ISU Hunedoara mai precizează că elicopterul SMURD a fost prealertat.

Foto: ISU Hunedoara

„În urmă cu scurt timp, a avut loc un accident rutier pe raza localității Merișor, în care a fost implicat un microbuz în care se aflau 7 persoane. 

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului Hunedoara a fost activat Planul roșu de intervenție. 

La fața locului au fost alocate de urgență o autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean. De asemenea, a fost prealertat elicopterul SMURD.

Foto: ISU Hunedoara

După prima evaluare la locul evenimentùlui, 2 persoane necesită îngrijiri medicale, celelalte fiind în afara oricărui pericol.

 În aceste momente, circulația rutieră este blocată pe sensul de mers Hațeg - Petroșani”, transmite ISU Hunedoara.

Foto: ISU Hunedoara

Foto: ISU Hunedoara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel