Elena Udrea: Lacrimile de suferință de până acum să se transforme în lacrimi de fericire pentru tot restul vieții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Astăzi este ziua fiicei Elenei Udrea.

Astăzi, fiica Elenei Udrea, Eva Maria, împlinește 6 ani. Fostul ministru a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant dedicat fiicei sale, exprimându-și dragostea și recunoștința pentru bucuria pe care aceasta i-o aduce zilnic.

„La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, Eva Maria! De șase ani de când ai venit în viața mea, mă înveți în fiecare zi iubirea adevărată, cea fără limită și necondiționată”, a scris Udrea pe Facebook. Ea a subliniat puterea pe care fiica ei i-o oferă pentru a trece peste încercările vieții și și-a exprimat regretul pentru suferința prin care copilul a trecut.

„La multi ani, iubirea mea! La multi ani, Eva Maria! De șase ani de când ai venit în viața mea, mă înveți în fiecare zi iubirea adevărată cea fără limită și necondiționată. În fiecare zi îmi dai puterea sa trec peste orice încercare oricât de grea ar fi, mă faci să trăiesc extazul de a fi mama ta, o fetiță atât de minunată, de frumoasă, de sensibilă, de înțelegătoare, de înțeleaptă, de bună, de iubitoare, dar și agonia pentru că am adus atât de multă durere în suflețelul tău, deși tu meriți atât de multă fericire.

Îți urez iubirea mea, sa fii sănătoasă, să crești frumos, să crești drept și chiar dacă viața ti-a dat atât de devreme o încercare atât de grea, să rămâi un suflet plin de lumină și iubire, răutatea să nu-și găsească loc în inima ta, iar lacrimile de suferință de până acum să se transforme în lacrimi de fericire pentru tot restul vieții tale. Te iubesc cel mai mult pe lumea asta, cu cea mai mare iubire de pe Pământ, iubirea de MAMĂ!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute". Ea își ispășește acum pedeapsa în penitenciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel