Kim Kardashian este oficial miliardară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Kim Kardashian West
Facebook Kim Kardashian West
Kim Kardashian West este în mod oficial miliardară, anunţă revista americană Forbes. 

Aceasta a fost menţionată în paginile revistei pentru prima dată în 2011, dar atunci doar pe baza urmăritorilor de pe Twitter, 6,6 milioane de oameni, fiind a treia într-un top completat de Barack Obama şi Ashton Kutcher la acel moment. 

Cinci ani mai târziu, în 2016, aceasta a apărut din nou în Forbes graţie unui joc pe telefonul mobil, aplicaţie din care a câştigat 51 de milioane de dolari într-un singur an. 

Acum, în 2021, Kim Kardashian West intră oficial în topul miliardarilor planetei. Revista Forbes estimează că valoarea sa netă a crescut de la 780 milioane de dolari în octombrie 2020 la un miliard de dolari în aprilie 2021. Totul datorită a două business-uri, KKW Beauty şi Skims, precum şi pe baza banilor primiţi din contracte de publicitate şi din emisiunile tip reality. 

Dar companiile pe care le-a lansat, crescute graţie flerului lui Kim Kardashian pentru autopromovare, au dus-o pe aceasta în topul miliardarilor, scrie Forbes. "Deloc rău pentru o fată cu zero talent", a scris ironică Kim Kardashian. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Forbes (@forbes)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel