Ioan Mircea Pașcu, atac dur: Am strâns mai mulți ani în PE decât au strâns ei în Parlamentul României
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ioan Mircea Pașcu nu se mai află pe listele PSD 2019 pentru Parlamentul European.

În acest context, a lansat săgeți. Ioan Mircea Pașcu lasă să se înțeleagă că a fost atacat de oameni care i-au fost apropiați.

”Stau si ma intreb dacă "sacrificiile rituale" au funcționat vreodată, din simplul motiv ca, de ce ți-e "dat", nu scapi ... Cel mai adesea se întâmpla ce trebuia sa se întâmple, in ciuda "sacrificiilor rituale" pe care le-ai făcut ...(Și nu vorbesc in termeni individuali, ci colectivi, de ... "Grup").

PS. Multă lume ma întreabă - am avut și câteva solicitări de interviuri de la mijloace media prestigioase, pe care le-am declinat cu delicatețe - de ce nu reactionez la atacurile unora care au simțit nevoia sa își "pună pieptul in calea așa-zilelor gloanțe" pe care, chipurile, le-as fi tras ... Le răspund ca motivul este unul cât se poate de simplu: pe de o parte, vechimea mea in partid este mai mare decât a ambilor luați la un loc, pe de alta, numai in Parlamentul European eu am strâns mai mulți ani, decât au strâns cei doi in Parlamentul României ... tot împreuna!

O zi frumoasa va doresc tuturor!”, a scris Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel