Data publicării:

Horoscop, duminică, 27 octombrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Venus se apropie de un careu cu Saturn. 

Venus se apropie de un careu cu Saturn. Pot apăra probleme pe plan amoros sau financiar, mai ales din cauza lipsei de încredere. Marte va face un trigon cu Neptun, deci vom fi destul de inspirați. Dar tranzitul Lunii în Fecioară ne ajută să ne folosim simțul practic. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Vei observa o tendință de evitare. Atât cu familia, cât și la serviciu. Nu vrei să te implici ca altădată în niciun proiect. Este doar o fază. 

Taur/Ascendent în Taur

Cum Venus se apropie de careul cu Saturn, s-ar putea să fii expus multor tentații pe plan financiar. Partenerul sigur te va sfătui cum trebuie. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Relația de cuplu poate trece prin momente mai grele. Dar nu este cazul ca tu și partenerul să vă spuneți cuvinte dureroase pe care să le regretați pe urmă. 

Rac/Ascendent în Rac

Înainte de a trece la fapte, este important să comunici cu partenerul sau apropiații despre ce vrei să faci. S-ar putea să aibă sfaturi importante. 

Leu/Ascendent în Leu

Una dintre acele zile în care nu îți convine nimic. Chiar dacă participi la evenimentele dorite, alături de oamenii dragi, ai o stare de nemulțumire. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna se află tot în semnul tău. Nu te mai poți deconecta de emoții atât de simplu. Așa că, spre binele tău, trebuie să înveți să le procesezi. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Nu trebuie să participi la discuțiile care nu îți fac plăcere. Astrele îți recomandă să eviți să petreci mult timp în preajma unor persoane care doar se plâng. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Viitorul trigon dintre Marte și Neptun îți va oferi o tendință către visare, îți va crește nivelul de inspirație și te va face mult mai empatic. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus din semnul tău va face un careu cu Saturn. Nu prea te vei simți bine în propria piele. Așa că stai departe de alte persoane critice. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Relația cu persoana iubită se poate îmbunătăți dacă vei fi mai atent la nevoile sale. Cumva, veți reuși să ajungeți la un numitor comun. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ziua va fi ciudată. Dacă îți propui să te ocupi de unele activități, nu vei reuși. Dar, de altele, la care nu te-ai fi gândit, te vei ocupa cu siguranță. 

Pești/Ascendent în Pești

Ziua trebuie dedicată iubirii, romantismului și pasiunilor. Nu o poți lăsa să treacă fără a te ocupa de o activitate dragă sufletului tău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel