Data publicării:

Bărbat din Hunedoara, reținut într-un dosar penal care vizează nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Ce au descoperit polițiștii la percheziție

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @andranik.h90
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @andranik.h90

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, respectiv contrabandă calificată.

Un bărbat din comuna hunedoreană Ribița a fost reținut, într-un dosar penal în care se fac cercetări legate de infracțiuni de nerespectarea armelor și munițiilor, precum și contrabandă calificată, informează IPJ Hunedoara.

Potrivit sursei menționate, ”polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase Hunedoara au pus în executare, în data de 25.10.2024, un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Brad, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, respectiv contrabandă calificată”.

FOTO: IPJ Hunedoara

Astfel, polițiștii hunedoreni au găsit la domiciliul bărbatului de 58 de ani, de pe raza comunei Ribița, ”peste 70 de cartușe cu capsă nepercutată, un dispozitiv de diminuare a sunetului (amortizor), 3 încărcătoare metalice pentru armă, 1 detector de metale și peste 20 de părți componente de armă, o armă de foc (fără serie, fără marcă), precum și un carnet de membru vânător. Polițiștii au ridicat bunurile deținute fără drept în vederea confiscării”, au mai transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

FOTO: IPJ Hunedoara

”În data de 26.10.2024, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, se mai arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel