Giurgiu: Cetăţean polonez cercetat pentru tăinuire după ce a fost depistat de autorităţile de frontieră
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un cetăţean polonez este cercetat pentru tăinuire după ce poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu l-au depistat în timp ce încerca să iasă din ţară la volanul unui cap tractor marca Mercedes, căutat de autorităţile din Polonia.

'La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul polonez K.P., în vârstă de 44 de ani, la volanul unui cap tractor marca Mercedes, fabricat în anul 2010.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Polonia la data de 17 iunie 2019', se arată într-un comunicat de presă emis vineri de ITPF Giurgiu. Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că se deplasa în Grecia, de unde urma să tracteze un autocamion şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar cap tractorul, în valoare de o sută de mii de lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Giurgiu până la finalizarea cercetărilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel