George Maior, aprecieri oficiale la final de mandat
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Congresmenul republican Devin Nunes l-a felicitat, într-o declarație susținută în plenul Camerei Reprezentanților din Congresul american, pe ambasadorul României la Washington, George Maior, cu ocazia încheierii mandatului acestuia. 

Congresmenul Devin Nunes a folosit prilejul pentru a-și lua la revedere de la ambasadorul român, despre care a spus că, pe perioada mandatului „și-a dedicat în mod constant rezervele impresionante de energie, entuziasm și înțelepciune în a reprezenta România, în timp ce lucra pentru dezvoltarea relației bilaterale dintre România și Statele Unite.”

Oficialul i-a urat succes ambasadorului George Maior în următorul său post de reprezentant al României și s-a arătat încrezător că acesta „va continua să sublinieze importanța strategică a relației bilaterale dintre cele două națiuni” și pe viitor.

Devin Nunes este membru al Camerei Reprezentanților din 2003, fiind ales în Districtul nr. 22 din California. În prezent deține funcția de lider (ranking member) al membrilor Partidului Republican din Comisia pentru informații și membru al Comisiei pentru buget și taxare (Ways and Means Committee).

Ambasadorul George Maior a mai fost felicitat, cu ocazia încheierii mandatului, de către congresmenul democrat Steny Hoyer, liderul majorității din Camera Reprezentanților, acesta subliniind într-o scrisoare importanța contribuției ambasadorului român la consolidarea unei relații apropiate între România și Statele Unite ale Americii.

Stenograma declarației congresmenului Devin Nunes poate fi accesată aici:

https://www.congress.gov/117/crec/2021/04/16/167/66/CREC-2021-04-16-pt1-PgE410-5.pdf arată un comunicat al Ambasadei României în SUA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel