Fosta soţie a lui Tăriceanu s-a recăsătorit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ioana dinu
ioana dinu

Divorţul lui Călin Popesccu Tăriceanu a stârnit valuri în momentul în care cei doi soţi au luat decizia de a se separa. Ioana Dinu şi-a refăcut rapid viaţa alături de directorul Porsche România, Brent Valmar. Cei doi s-au cununat civil joia trecută. Idila celor doi s-a materializat rapid, pentru că Ioana Dinu s-a mutat la nici o lună de la divorţ în vila noului iubit.

După o căsnicie de opt ani, din care au un băieţel de şapte ani, Ioana şi Călin Popescu Tăriceanu au hotărât să divorţeze discret şi în mare secret. Gurile rele s-au grăbit să speculeze că Ioana ar fi călcat strâmb. De aici şi divorţul dintre fostul premier şi fosta doamnă Tăriceanu.

La nici o jumătate de an de la divorţul de Călin Popescu Tăriceanu, Ioana s-a mutat în vila noului iubit. Reporterii presei mondene au surprins-o pe fosta doamnă Tăriceanu zile în şir având acelaşi traseu: de la biroul notarial, merge la cumpărături, trece pe la apartament, iar noaptea şi-o petrece la vila lui Valmar, din Pipera. Mai mult, Ioana ar fi primit şi o maşină nouă, un Audi Q3, tot de la firma iubitului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel