Fost Avocat al Poporului, ORIPILAT de imaginile cu sacii de voturi. "Este clar că este vorba despre o fraudă electorală"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului, a declarat că imaginile cu sacii de voturi demonstrează clar că alegerile au fost fraudate, lucru inadmisibil în zilele noastre.

"Să vă spun că și eu sunt locuitor al Sectorului 1 și mă oripilează ceea ce am văzut aseară. S-au furat mai mulți saci, nu doar unul singur. Unul a fost adus, dar după aceea au fost aduși și puși în altă parte decât în locul de unde s-au luat. De ce spun treaba asta, pentru că din momentul în care s-a stins lumina după primul sac sustras acolo, în momentul ăla s-a stins lumina și apare o altă imagine în care cineva aduce un sac și îl pune lângă ușă. Ca urmare, momentul în care s-a filmat aducerea unui sac, era lumină acolo. S-au luat mai mulți saci, nu doar ăla. Așa se prezumă din acele imagini.

Sigur că până la urmă este clar că sigur este vorba despre o fraudă electorală care face parte dintre cele 7 infracțiuni electorale din Codul Penal. Oricine poate să-l consulte și să vadă ce este o fraudă electorală pentru că așa se numește infracțiunea. Este ceva absolut incredibil și vreau să închei că mi-a adus aminte de 1917, este o situație în care și comuniștii au avut de suferit de la bolșevici, este absolut imposibil de imaginat așa ceva în zilele noastre.", a declarat Gheorghe Iancu în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel