Florin Zamfirescu, reproș pentru Diaconu: M-am abținut să i-o spun în față!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Diaconu, actorul care a dus o campanie electorală aproape nebunească pentru a ajunge în Parlamentul European, le-a dat o veste proastă, la Antena 3, în emisiunea "Q&A" oamenilor care și-au construit o experiență solidă în domeniile lor, iar acum intră în politică.

În platoul emisiunii, printre invitați, se aflau Leon Dănăilă și Florin Zamfirescu. Europarlamentarul le-a spus că odată intrați în politică vor urma atacuri furibunde la adresa lor, indiferent de câtă experiență au acumulat.

"În 2008, când am candidat la Senat din partea PNL, mi s-a pus eticheta de hoț și așa mai departe. Le dau o veste proastă invitaților din platou: vor păți la fel. Este o tehnică oribilă și instituită exact de oamenii politici de profesie. Oamenii sunt atacați pentru a nu intra în acest spațiu politic. În cazul meu, când am anunțat că voi candida, au urmat atacuri furibunde și tot felul de acuzații", a zis Mircea Diaconu.

[citeste si]

Replica lui Florin Zamfirescu a fost: "Nu are dreptate Mircea Diaconu! Nu voi fi atacat pentru că nu sunt director de teatru în paralel cu o funcție publică! M-am abținut să i-o spun în față! Vreau să afle lumea pentru că el știe. Acum e la Bruxelles și face foarte bine ce face. Ce ușor ne dai tu sfaturi... după ce tu ești în culpă. Cică o să pățim la fel ca el. Poftim? N-am să pățesc ca el! N-am de ce. Vă garantez".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel