Fabio Cannavaro a fost condamnat la închisoare pentru un motiv incredibil
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul internaţional italian Fabio Cannavaro a fost condamnat la închisoare, alături de soţia sa, Daniela, şi de fratele său, Paolo.

Poliţia din Italia l-a investigat pe Fabio Cannavaro, care este suspectat de evaziune fiscală, motiv pentru care autorităţile din Napoli i-au pus sechestru pe mai multe bunuri, în valoare de un milion de euro, scrie The Guardian, conform gsp.ro. Printre aceste bunuri se număra una dintre vilele fostului fundaș.

Lui Cannavaro i s-a interzis dreptul de a mai intra în casa din Posillipo, iar luna trecută a încălcat acest ordin. Ajuns la 41 de ani, fostul câştigător al Cupei Mondiale și a Balonului de Aur a mers la vilă pentru a face baie în piscină, ignorând decizia tribunalului, scrie The Mirror.

Din acest motiv, Fabio Cannavaro a fost condamnat la 10 luni de închisoare, soţia şi fratele său primind şi ei câte o condamnare.

Cei trei au făcut apel, iar decizia a fost suspendată pentru moment, până când se va judeca apelul.

Fabio Cannavaro este primul fundaș din lume care a câștigat Balonul de Aur (în 2006) și este recordmenul de selecții la echipa națională a Italiei, cu care a devenit campion mondial în 2006. În prezent, fostul fundaș este antrenor la Guangzhou Evergrande.

Vezi și: Lovitură pentru cluburile de fotbal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel