Elena Udrea, replică pentru EBA, după acuzațiile grave
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele PMP, Elena Udrea, crede că unii colegi au căzut pradă "intoxicărilor" lansate de persoane care vor să compromită formațiunea președintelui Băsescu.

"Există o dorință de a bloca un candidat al președintelui Băsescu, de a prelua electoratul lui Băsescu de către candidatul ACL sau de către Monica Macovei fără a se asocia cu președintele explicit. Asta se poate realiza dacă compromiți partidul președintelui", a declarat Udrea, miercuri, la B1 Tv.

Din această pricină, a continuat liderul PMP, "unii colegi cad pradă intoxicărilor".

Referindu-se direct la acuzațiile de pe Facebook lansate de Elena Băsescu, care a susținut că Udrea blochează strângerea de semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu, președintele PMP a afirmat:

"Probabil, din faptul că doamna Băsescu fiind mai departe de partid în ultima perioadă n-a fost prezentă la ședințe, probabil că a prins sau cineva i-a transmis un mesaj greșit și de aici neînțelegerea".

Ea a cerut să se facă distincție între "ce poate să spună dl Băsescu și între ce spune Elena Băsescu".

"Din respect față de tatăl ei nu o să comentez acest aspect", a conchis Udrea.

Elena Udrea a precizat că EBA nu va fi exclusă din partid. "Doamne ferește! Relația mea cu Elena Băsescu este una de 10 ani, mai există și neînțelegeri", a arătat președintele PMP.

EBA sare la gâtul Elenei Udrea: o acuză de sabotaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel