Elena Udrea explică de ce nu are încredere în Klaus Iohannis
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Elena Udrea, președinte al PMP și candidat al acestei formațiuni la alegerile prezidențiale, și-a exprimat, miercuri, la Slobozia, părerea despre prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis.

"Dânsul nu a avut ocazia să fie analizat cu lupa ani de zile așa cum am fost eu, de aceea sunt lucruri nelămurite, poate are explicații la ele", a declarat, pentru Agerpres, Elena Udrea.

Candidatul PMP la prezidențiale a menționat că "despre Klaus Iohannis nu se știe decât că a apărut în 2009, propus premier de Voiculescu, că a stat braț la braț cu Victor Ponta doi ani de zile și că l-a trădat pe Antonescu care l-a adus și l-a pus în fruntea PNL".

Citește și Alegeri prezidențiale 2014: Klaus Iohannis și-a dezvăluit strategia pentru turul 2. Cum încearcă să evite precedentul Geoană

"Sigur, domnul Iohannis este primar la Sibiu, un primar care a făcut niște lucruri în Sibiu, dar nu știu dacă este de ajuns pentru a conduce România", a mai spus Elena Udrea, care a adăugat că "este datoria românilor să vadă exact ce fel de om este și ce a făcut pentru ei".

Citește și Elena Udrea, apel către Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel