Donald Trump, invitat de David Cameron la Londra
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Candidatul republican la alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump, a declarat vineri că premierul britanic David Cameron l-a invitat să îl viziteze la reședința sa oficială din 10 Downing Street, informează Reuters.

Biroul de presă al prim-ministrului britanic a precizat că a-i primi pe candidații la alegerile prezidențiale americane învestiți de partidele lor este o 'practică veche'. "Însă dat fiind că partidele nu și-au desemnat deocamdată candidații, nu există o dată confirmată" pentru o eventuală întâlnire cu Trump, a transmis un purtător de cuvânt al lui Cameron.

Donald Trump a rămas unicul candidat republican la Casa Albă, însă mai trebuie să fie învestit la convenția Partidului Republican din iulie.

David Cameron a denunțat în decembrie propunerea miliardarului de a închide frontierele SUA pentru musulmani. Declarațiile sale sunt "prostești și false, iar dacă el va veni în țara noastră, vom fi cu toții uniți împotriva sa", a declarat premierul britanic în Parlamentul de la Londra.

Recent, Donald Trump a răspuns că dacă va fi ales președinte în noiembrie, există riscul de a nu avea 'o relație prea bună' cu liderul britanic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel