Horoscop 6-14 mai. Daniela Simulescu evidențiază o zodie care are nevoie de smerenie: Ce vă trebuie mai mult? - Video
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Daniela Simulescu a evidențiat zodia care trebuie să se smerască în perioada 6-14 mai.

Este vorba despre Leu / Ascendent în Leu

'Din punct de vedere profesional, este o perioadă nemaipomenită. Aveți în Casa a 10-a a carierei Soarele, Lună nouă pe data de 8 mai, Venus, Jupiter, Uranus... ce vă trebuie mai mult? Vă spun eu! Vă trebuie smerenie. Astrele vă oferă atât de multe aspecte, indiferent de etapa unde vă aflați, chiar și de sunteți președintele celei mai puternice țări din lume. În săptămâna 6-14 mai trebuie să ascultați, să vă deschideți și să acceptați că sunt lucruri pe care nu le știți.', a zis Daniela Simulescu.

'Câteodată, universul are un mod de a funcționa. În momentul în care crezi că le știi pe toate și nu mai ai nevoie de nimic, cumva, universul îți închide anumite orizonturi. Dar în momentul în care spui că vrei să cunoști, să explorezi anumite orizonturi, să evoluezi, universul îți dă, chiar dacă nu în momentul imediat apropiat. Trebuie să dureze timp până vă integrați în noua viață, în noile etape ale vieții.', a spus Daniela Simulescu.

'Aveți multe oportunități pe plan profesional, chiar dacă mulți treceți poate prin crize, prin pierderi. Țineți minte că orice criză este o oportunitate și totul depinde la voi de mentalitate, de atitudine. Cei care au dezbateri, examene, prezentări în perioada următoare este un moment nemaipomenit. Cei care vor să călătorească, să plece sau să se întoarcă în țară, dați-i bice!', a mai spus Daniela Simulescu.

Video

Citește și - Horoscop 4-16 mai. Zodia care trebuie să vadă jumătatea plină a paharului. Daniela Simulescu: Evitați aceste discuții la locul de muncă - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel