De Ziua Porților Deschise, sute de persoane așteaptă să viziteze Vila Dante
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Sute de persoane așteaptă, duminică, să intre în Vila Dante cu ocazia organizării de către Guvern a "Zilei Porților Deschise". Publicul va avea acces să viziteze Vila Dante până la orele 20:00.

[caption id="attachment_213296" align="alignnone" width="640"] Foto: HotNews[/caption]

"Ziua Porților Deschise" organizată de Guvern pentru vizitarea Vilei Dante a adunat sute de bucureșteni care stau la coadă pentru a vizita vila de protocol a RA-APPS ce trebuia atribuită președintelui suspendat, Traian Băsescu.

Aleea ce duce spre Vila Dante a fost împânzită, în noaptea de sâmbătă, cu indicatoare scrise cu vopsea "Spre vila lui Victor Ponta" iar pe un gard a fost postat un banner cu mesajul "Dante nu a plagiat".

PDL, prin vocea președintelui Vasile Blaga,  a cerut RA-APPS, sâmbătă seara,  să renunţe la organizarea Zilei Porţilor Deschise la vila Dante.

Blaga a apreciat, într-o conferinţă de presă, că organizarea Zilei Porţilor Deschise la vila Dante reprezintă "o tentativă de manipulare grosolană a alegătorilor în ziua votului şi o formă de campanie electorală mascată, susţinută de USL prin intermediul instituţiilor statului".

Duminică dimeneața, Ioana,  fiica cea mare a lui Traian Băsescu, a avut parte de un incident din partea unui grup de pensionari. Aceasta a ieșit din vila de protocol a lui Traian Băsescu pentru a fotografia mesajele de pe asfalt, moment când a început să fie înjurată de persoanele care așteptau să viziteze Vila Dante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel