De ce au crescut vânzările de turism prin TUI TravelCenter şi Eurolines în 2013
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
tui travelcenter
tui travelcenter

Creștere substanțială, de 75%, în primul semestru al anului 2013, la vânzările de pachete turistice distribuite prin cele 77 de agenții de turism deținute de reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. 

Cifra de afaceri a Touring Europabus România, compania care deţine reţeaua de agenţii de turism Eurolines şi TUI TravelCenter, s-a majorat cu 34% în semestrul I al anului faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la nivelul de 107.946.328 lei, informează un comunicat al TUI TravelCenter.

Procesul de îmbunătățire continuă a serviciilor de consultanță în alegerea călătoriei, dezvoltarea rețelei, calitatea servicilor turistice marca TUI, precum și implementarea unui amplu proces de excelență în servicii menit să aducă satisfacţie maximă clienţilor au contribuit la obținerea unui trend ascendent al cifrei de afaceri a companiei.

Cu un număr de 77 de puncte de lucru, din care 14 deschise în 2013, Touring Europabus România deţine cea mai extinsă reţea de agenţii din România și a înregistrat în primul semestru al acestui an o creștere substanțială la principalele linii de business: 75% la vânzările de pachete turistice distribuite prin reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines, 20% la biletele de avion, 8% la activitatea de transport internaţional cu autocarul operat sub brandul Eurolines. Numărul de linii operate de către grup s-a extins prin exploatarea relaţiei Dortmund şi, recent, Eurolines a introdus o nouă cursă externă, cea către Bordeaux. Autocarele Eurolines asigură conexiunea gratuită la internet pe teritoriul României.
Calitatea produselor turistice, factor esențial pentru creșterea vânzărilor
Atuul brandului TUI, dar și calitatea produselor turistice oferite prin TUI TravelCenter şi Eurolines, precum și calitatea consultanţei care însoţeşte procesul de vânzare şi dedicării faţă de nevoile clienţilor au contribuit la majorarea vânzărilor pachetelor turistice în primele șase luni ale acestui an.

Despre Touring Europabus România

Touring Europabus România este membră a Grupului Eurolines, grup care a avut în primul semestru o cifră de afaceri de 152.669.243 lei, o creştere de 25% faţă de primul semestru al anului trecut. Din Grupul Eurolines, care deține cel mai important brand european de transport internațional de pasageri din 1997, fac parte 18 companii din România, Germania şi Rep. Moldova, în cadrul acestuia activând un număr de 500 de persoane. Din 2011, Touring Europabus România este reprezentantul exclusiv în România şi Republica Moldova al celui mai mare tour operator din lume, TUI Travel PLC, prin intermediul TUI TravelCenter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel