Horoscop Leu 13-19 mai 2024. Daniela Simulescu: Este momentul să ieșiți în față, să schimbați atitudinea. Cereți mai mult, dar atenție, de la voi, nu de la viață
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziuni pentru săptămâna 13-19 mai 2024.

”Iată că a venit o nouă zi de duminică. Și cum promiteam duminica trecută, în sfârșit avem în față o săptămână plină de evenimente care merită povestite. 

Încă de mâine, țin să spun, că avem o conjuncție între Soare și Uranus. E un fel de boom. Că Soarele este în Taur, iar Uranus este tot în Taur.

Soarele în Taur vrea confort, vrea liniște, stabilitate, Uranus în Taur, exact inversul, dacă se poate, și provoacă multă instabilitate. Dar după cum vă spun de fiecare dată, orice aspect astrologic, fie el conjuncție, careu, opoziție și așa mai departe, are și o vulnerabilitate. 

Vulnerabilitatea acestui aspect este instabilitatea. În semnul Taurului, banii, finanțe, resurse, confort. Dar resursa acestui eveniment astrologic este schimbarea, este inovația, este descoperirea. Cine știe ce auzim în stânga și în dreapta. Mai descoperă cineva ceva, mai apare o soluție miraculoasă și, bine-înțeles, pentru aceia dintre voi care sunt mai conservatori, mai tradiționaliști, acest aspect s-ar putea să nu le prea convină, dar îi mai scoate și pe ei din zona de confort. Iar pentru ceilalți,le dă și mai multă apă la moară.

Prima parte a zilei este foarte zguduită, după care, pe 15 mai, Mercur intră în Taur, în sfârșit scapă de semnele retrogradării. Trebuie să ne reamintim că a retrogradat în semnul Berbecului și cum vă spun de fiecare dată, el chiar dacă își oprește retrogradarea într-o anumită zi, până când nu este decontaminat, încă își fac de cap.

Ei bine, după 15 mai încolo nu își mai face de cap. Ce se întâmplă când Mercur intră în Taur? Păi se întâmplă următoarea situație: avem de-a face cu un mod de gândire mult mai practic, să nu uităm că Mercur reprezintă vocea și mintea. Ori, când trec în semnul pragmatic al Taurului, cu o tendință de aceasta de a mai pondera discursul, de a mai căuta argumentele, de a nu vorbi de dragul de a vorbi”, a spus astrologul Daniela Simulescu DC News și redactorul șef Astrosens, cu privire la Horoscopul săptămânii 13-19 mai.

Leu/Ascendent în Leu în săptămâna 13-19 mai

”Ce-i aici! Dragii mei, Soarele, guvernatorul vostru se întâlnește cu Jupiter pe data de 18 mai. Indiferent de ce se întâmplă acolo, chiar dacă vă convine sau nu, e spre binele vostru.

Știți cum este? În viață ca să câștigi trebuie să pierzi ceva înainte. Nu putem să le avem pe toate. Cumva există o roată a vieții și roata aceasta a  vieții se întoarce astfel încât să rămâi, totuși, pe plus. Doar că pe moment, tu atașat de anumite chestiuni lumești, de anumiți oameni, îți este foarte greu. (...) Aveți atât de multe șanse, dar  și atât de multă instabilitate în zona profesională că o să vă sperie.

Bine-înțeles, voi vreți ca lucrurile să rămână la fel și să creșteți. Nu o să se întâmple asta. Dar eu sunt ferm convinsă că această conjuncție dintre Soare și Jupiter, care este considerată cea mai pozitivă, cea mai norocoasă, cea mai optimistă, o să vă aducă și ceva bun. 

De altfel, poate este momentul să ieșiți în față, să schimbați atitudinea, să căutați un alt loc de muncă, o altă carieră sau de ce nu, dacă aveți din acestea, pe cont propriu, și vreți să faceți ceva pe lângă e momentul cel mai potrivit.

S-ar putea ca unii dintre voi să își dorească și mai multă independență, să iasă la pensie mai devreme sau să decidă să își dea demisia sau să decidă dintr-o dată să schimbe comportamentul la locul de muncă. Să nu mai tragă pentru alții, ci să tragă mai mult pentru propria persoană. 

În orice caz, și cu Marte în Casa a IX-a și cu Casa a X-a burdușită, eu sunt ferm convinsă că aveți nevoie să învățați mult și să cereți mai mult, dar atenție, de la voi, nu de la viață. Că dacă vă supărați că viața nu vă oferă nu știu ce și nu știu cum, nici nu o să vă ofere. Dar nu neapărat să vă supărați pe voi, cât să doriți mai mult de la voi.  De la voi să doriți, nu de la ceilalți sau de la viață”, a mai spus astrologul Daniela Simulescu.

Mai multe în video:

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel