Data actualizării:
Data publicării:

Mihai Leu, primul mesaj după ce a fost transferat la spitalul Fundeni din București, în urma unor complicații

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mihai Leu a fost internat la spitalul Fundeni ca urmare a unor complicații pe care le-a avut în urma unei operații.

Marele campion de box și de raliuri, Mihai Leu trece prin momente grele. Acesta ar fi suferit complicații după ce a fost operat de cancer de colon și a fost transferat de la Hunedoara la spitalul Fundeni din București. 

Marele sportiv a trimis recent un mesaj fanilor. 

"Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile pozitive. Sunt pe mâini bune și deja mă gândesc să revin cât mai curând la curse. Al vostru, Mihai Leu," transmite sportivul. 

Reacția lui Mihai Leu când și-a aflat diagnosticul

Mihai Leu a fost operat prima oară în anul 2022, dar recent a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală.  Acesta a povestit într-un interviu ce a trăit în momentul în care i s-a pus diagnosticul.

”Viața nu este așa cum ne dorim noi. Întotdeauna am învățat să văd lucrurile pozitiv. Prima dată când mi s-a spus ce am m-au trecut transpirațiile, mi s-au tăiat picioarele. Asta e viața, trebuie să ne luptăm să trecem peste asta”, a povestit Mihai Leu într-un interviu acordat în 2023.

Mihai Leu este un real exemplu de succes în sport. A fost campion mondial WBO, dar s-a retras în urma unei accidentări. Acesta nu a abandonat viața sportivă și a trecut la ceva care implică și mai multă adrenalină: raliurile. A reușit și în acest sport, deși la prima vedere n-ar fi avut nimic de-a face cu boxul. În 2003 reușea să devină pentru prima oară campion național la raliuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel