Dăncilă, dosar clasat. Fenechiu: Poate Orban o va ataca în instanță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Daniel Fenechiu a declarat că decizia de clasare a dosarului deschis în baza plângerii făcute de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă ar putea fi atacată în instanță.

Liberalul Daniel Fenechiu a declarat, astăzi, la Antena 3, că  Ludovic Orban va analiza, împreună cu avocații, motivarea în cazul dosarului clasat de DIICOT după ce președintele PNL a depus o plângere pentru înaltă trădare pe numele premierului Viorica Dăncilă. 

"Domnul Ludovic Orban a formulat o plângere pe care procurorii au rezolvat-o într-un fel. Domnul Orban va primi clasarea, o va analiza împreună cu avocații și știe ce are de făcut, poate o va ataca în instanță. Eu zic că este normal ca o plângere să fie însușită de procuror sau nu și cel nemulțumit poate să meargă mai departe. Poate vrea să conteste soluția procurorului, poate, din contră să îl convingă motivarea și o să spună domnule nu este infracțiune, asta este. Vi se pare atât de scandalos să se facă o analiză înainte de să spui ceva?", a declarat Daniel Fenechiu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel