CT Popescu: În 5 minute mi-am dat seama că Sima e un clovn
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ctp
ctp

Cristian Tudor Popescu a declarat, într-o intervenție telefonică la România TV,  că l-a cunoscut pe Cristian Sima, dar în cinci minute  şi-a dat repede seama ce fel de om este și că are de-a face cu un fel de clovn.

Cristian Tudor Popescu a declarat  că l-a cunoscut pe broker-ul Cristian Sima, dar se întreabă cum a fost posibil ca persoane importante să-i dea acestuia sume mari de bani, ca să-i înmulţească pe principiul FNI sau Caritas.

 "Este un individ care a fugit cu banii unor persoane private, o persoană insignifiantă, care primeşte exact ceea ce doreşte mai mult acum, istrionism televizat, pe care poate să şi-l manifeste.

 Nu mi-au trebuit 5 minute ca să îmi dau seama cu ce fel de personaj am de-a face. Şi orice om cu un IQ cât de cât rezonabil îşi dădea seama că are de-a face cu un soi de clovn.

 Întrebarea este: "Cum a fost posibil ca acele persoane care i-au dat bani domnului Sima, ca să-i înmultească pe principiul Caritas sau FNI, cum a fost posibil să-i încredinţeze aceşti bani? Primul lucru care îmi vine în gând este faptul că banii ăia nu erau munciţi. Dacă erau munciţi, nu i-ar fi dat acestui individ", a spus Cristian Tudor Popescu la România TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel