Codruț Marta ar fi părăsit țara pe la Vama Giurgiu, ca și Boldea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sotia marta
sotia marta

Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, ar fi ieșit din țară prin Vama Giurgiu, la începutul săptămânii trecute, potrivit evz.ro. Acesta nu avea nicio restricție de a părăsi teritoriul țării.

Soția lui Marta a anuțat dispariția soțului după câteva zile

Poliția de Frontieră a primit abia în cursul zilei de miercuri consemnul pentru interzicerea  părăsirii  României de către fostul șef de cabinet al lui Blejnar. Marta  fost dat ca urmărit general, după ce soția lui a informat poliția, vineri, la patru zile de la dispariția acestuia.

 Surse judiciare susțin că fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar ar fi plecat din țară, la începutul săptămânii trecute, prin vama Giurgiu, legal. La jumătatea lunii martie, prin același loc a ieșit și fostul deputat Mihail Boldea, cercetat de procurorii anticorupție pentru mai multe înșelăciuni cu terenuri în Galați. Despre Boldea s-a aflat, la vremea respectivă, că a plecat fără telefoanele mobile, pe care le-a lăsat acasă. Și Codruț Marta a plecat tot fără telefoane, însă acesta le-a lăsat pe bancheta mașinii personale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel