Clotilde Armand - Maria Grapini, contre DURE: Prostia are ca mamă fudulia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Maria Grapini
Maria Grapini
Clotilde Armand a atacat-o pe Maria Grapini, după ce aceasta i-a adus reproșuri, în Parlamentul European,  fostului președinte al Consiliului European, Donald Tusk. Reacția Mariei Grapini nu a întârziat să apară.

Maria Grapini a țipat în plenul Parlamentului European la Donald Tusk și la noul președinte al Parlamentului European, David Sassoli, căruia i-a spus ce trebuie să facă. După acest episod dna Grapini a trimis un comunicat de presă intitulat: Maria Grapini, șah mat la Donald Tusk! Să-i spună cineva dnei Grapini că prostia are ca mamă fudulia, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

 

Madam Clotilde Armand mă critică pe pagina ei de facebook pentru că am îndrăznit să-l înfrunt pe domnul Tusk. Mare ipocrizie! Ea nici măcar nu a stat în sala la dezbatere! Apoi ar fi trebuit să se gândească de ce pe șeful ei, domnul Cioloș, l-au cam fluierat când a vorbit și pe mine nu!!!! Este clar ce interese apară românca Clotilde! Urmăriți-o în următorii cinci ani și vă veți convinge!, a reacționat Maria Grapini pe profilul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel