Data publicării:

CINCI zodii au de înfruntat obstacole neașteptate la final de 2024. Ce trebuie să știe?

Autor: Echipa Astrosens | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Freepik.com
Freepik.com
Finalul anului 2024 este unul special din punct de vedere astrologic. Cinci zodii vor trece prin multe provocări!

Am început anul 2024 spunându-vă că laitmotivul acestuia este monetizarea. Până la finalul anului, vă invităm să nu vă gândiți doar la bani, ci și la talente și alte resurse deținute. Totul va depinde de modul în care ne vom oferi valoare. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât valorăm, ci să știm noi înșine acest lucru.

Ne aflăm în ultimele luni ale acestui an, care ne-a adus destule provocări, dar evenimentele nu s-au încheiat. Cele mai dificile abia urmează. Să aflăm câteva dintre ele!

Pe 4 septembrie, Marte a intrat în Rac, unde va rămâne până pe 4 noiembrie. Cine este Marte? Acesta simbolizează războiul, confruntarea, puterea, acțiunea, agresivitatea, energia și competiția. În contrast, semnul Racului aduce stabilitate, armonie, liniște și resurse. În timpul acestui tranzit, vom dori să ne protejăm familia și să menținem armonia, dar toate acestea pot duce la acumularea unor frustrări interioare. În plus, Marte în Rac este influențat de Nodurile Lunare. Trebuie să identificăm sursele de nemulțumire și furie și să le gestionăm cu atenție, pentru a evita izbucniri emoționale în momente nepotrivite.

Evenimentul cheie al ultimei etape din 2024 este retrogradarea lui Marte în semnul Leului. Deși retrogradarea propriu-zisă va începe pe 7 decembrie, efectele se vor simți încă de pe 4 noiembrie, când Marte va intra în acest semn.

Pe 17 septembrie, a început sezonul eclipselor cu una de Lună, ale cărei efecte le vom mai resimți o perioadă. Luna în conjuncție cu Neptun a adus haos și confuzie. Ne-a lăsat impresia că pierdem controlul. Această Eclipsă a scos la suprafață cele mai adânci temeri. Ne mai așteaptă o Eclipsă de Soare pe 2 octombrie și una de Lună pe 17 octombrie. Cea de pe 2 octombrie va avea loc în preajma lui Lilith, ceea ce promite distracție pe măsură! Vom avea parte de momente surprinzătoare din partea lumii.

Saturn, cunoscut și ca Marele Malefic, este retrograd în semnul Peștilor până pe 15 noiembrie. Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și, cel mai important, a maturizării. Arhetipul Peștilor reprezintă boemia, visarea, haosul, confuzia, inspirația și divinul. Când Saturn este retrograd în acest semn, el impune limite și separă lucrurile. Ne obligă să vedem realitatea, cea de care fugim. Chiar dacă Arhetipul Peștilor caută evadarea, noi va trebui să fim conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Vom învăța că visele sunt bune doar în anumite momente.

Pe 19 noiembrie, Pluto revine în Vărsător, unde va rămâne până în 2044. Viitorul cere reforme, iar Arhetipul Vărsătorului aduce revoluție, anarhie și nonconformism.

Citește în continuare pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel