Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, marți, 24 septembrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur face un trigon cu Uranus. 

Mercur din Fecioară face un trigon cu Uranus. Găsim idei inovatoare, soluții originale, ne permitem să nu urmăm căile bătătorite și suntem mai deschiși față de schimbări. Mai ales la nivel profesional. Un aspect bun pentru cei care doresc să își schimbe strategia pe plan financiar sau în ceea ce privește gospodăria.

Berbec/Ascendent în Berbec

Strategia cea mai eficientă pe care o poți aborda la serviciu este aceea de a alege simplitatea. De a nu te complica degeaba. Ai nevoie de optimizare.

Taur/Ascendent în Taur

Relația cu copiii, indiferent de vârsta lor, se poate îmbunătăți dacă alegi să discuți cu ei cât mai transparent. În plus, vei ști să îți alegi cuvintele. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Dacă sunt probleme legate de gospodărie, nu lăsa orgoliul să își facă de cap! Cere ajutorul apropiaților. Nu are rost să crezi că le poți face pe toate. 

Rac/Ascendent în Rac

Marte se apropie de un trigon cu Saturn. Chiar dacă totul se mișcă precum un melc, în jurul tău, nu trebuie să îți faci griji. Vei învăța să fii mai răbdător. 

Leu/Ascendent în Leu

Poți lua decizii mult mai deștepte pe plan financiar. Este chiar una dintre acele zile în care înveți din greșelile altora, nu doar din ale tale. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trigonul dintre Mercur și Uranus te va provoca să schimbi ceva din rutină. Și chiar ai nevoie să te abați de la căile deja bătătorite. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Ezitarea prelungită îți poate aduce pierderi. Este greu să iei decizii, dar când nu este vorba doar despre tine, nu trebuie să mai stai să te tot gândești.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ești încrezător în propunerile apropiaților. Optimismul acesta te va ajuta să treci peste unele situații care ți-au complicat viața în trecut. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Există mai multe căi prin care să te ocupi de ordinele șefilor. Fii cât mai deschis, inventiv și vei primi aprecierea lor. Colegii se vor simți inspirați de tine. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nu lăsa prea mult timp să treacă până când porți discuțiile mai dificile. Acasă sau la serviciu. Nu câștigi nimic dacă tot lași timpul să treacă. Dimpotrivă!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Orice exces de zel de la serviciu va fi pedepsit. Șefii și colegii nu au nevoie de o persoană masochistă, ci de una care își rezolvă în mod pragmatic problemele. 

Pești/Ascendent în Pești

Partenerul vrea să mai schimbați subiectele de discuție. Și chiar este ziua aceea în care veți afla lucruri noi unul despre celălalt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel