Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, duminică, 29 septembrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Mercur se apropie de o conjuncție cu Soarele din Balanță. 

Ziua începe cu Luna în semnul Leului. Deci vom avea chef de distracție și activități pe placul nostru. Însă, după prânz, Luna se va muta în semnul harnic al Fecioarei. Și cum Marte se apropie de un trigon cu Saturn, finalul săptămânii ne ajută să îmbinăm utilul cu plăcutul, în ritmul nostru. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Oricât de mult ți-ai dori să demonstrezi că te poți ocupa singur de unele probleme, îți vei da seama că succesul va veni după ce vei face echipă cu oamenii dragi. 

Taur/Ascendent în Taur

Treci de la o hărnicie de lăudat la o lene teribilă. Astrele te invită să îți găsești acele activități care au și o motivație puternică în spate. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Dacă nu te grăbește nimeni să faci ceva anume, de ce alergi? Poate că este cazul să îți permiți să lași viața să se întâmple de la sine. 

Rac/Ascendent în Rac

Toată lumea se grăbește în jurul tău. De parcă au ceva de pierdut. Însă, tu vrei să îți dai timp, să procesezi fiecare emoție și să te implici în activitățile importante. 

Leu/Ascendent în Leu

În prima parte a zilei, vei avea nevoie de mai multă atenție din partea celor dragi. Însă, după-masă vei începe să te bazezi mai mult pe propriile puteri. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nu ești mulțumit de nimic. Autocritica excesivă te poate împiedica să trăiești. Încearcă să găsești metode care să te ajute să fii mai blând cu tine. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Ne apropiem de o eclipsă în semnul tău. Dacă simți nevoia să faci ceva nou, nu abandona repede ideea. Dă-ți timp să afli ce te-ar ajuta cu adevărat. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Farmecul tău este irezistibil. Și trebuie să îl folosești atunci când e nevoie să obții ceva pentru ce dragi. Apropiații chiar îți vor rămâne recunoscători. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Încăpățânarea ta nu duce nicăieri. Poate că ai nevoie de siguranță și confort, dar în același timp, trebuie să guști din ce îți poate dărui viața. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Totul trece! Așa că fugi de excesul de zel, de rigiditate sau de asumarea unor responsabilități care nu îți aparțin. Partenerul te poate ajuta să fii mai relaxat. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu ești singur pe această planetă. Deci consultă-te cu partenerul sau cu familia atunci când vrei să iei o decizie importantă. 

Pești/Ascendent în Pești

Nimic nu este gratis! Totul are un cost. Depinde doar de tine cât de dispus ești să investești astfel încât să ai parte de experiențe frumoase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel