Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, marți, 1 octombrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Mercur face o conjuncție cu Soarele în semnul Balanței. 

Pe 1 octombrie, avem conjuncția Soare-Mercur în semnul Balanței. Un eveniment cu două fațete. Ne putem concentra mai mult pe un aspect. Dar, există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare/procesul gândirii. De asemenea, vă recomandăm să puneți accentul și pe comunicarea non-verbală. Nu uitați că, mâine, se va petrece Eclipsa de Soare/Luna Nouă din semnul Balanței. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Prima zi a lunii octombrie te găsește ori foarte vorbăreț, ori foarte tăcut. Încearcă să nu te lași cucerit de idei frumos ambalate. 

Taur/Ascendent în Taur

Discuțiile cu colegii vor fi problematice. Astrele îți recomandă să nu iei partea unuia dintre ei, ci să rămâi cât mai echidistant. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, face o conjuncție cu Soarele. Viața are multe mesaje pentru tine astăzi. Important este să nu opui rezistență. 

Rac/Ascendent în Rac

Te tot învârți în jurul cozii până când decizi să porți o discuție serioasă cu familia. Tu crezi că menajezi pe cineva, dar s-ar putea să îți dăuneze. 

Leu/Ascendent în Leu

Una declari, alta faci. Oamenii nu sunt siguri de intențiile tale și atitudinea lor suspicioasă s-ar putea să nu îți placă deloc. Încearcă să fii mai transparent. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vei lua unele decizii pe plan financiar, care par individualiste pe moment, dar în timp îți vei da seama că te-ai lăsat influențat de unele persoane. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Conjuncția Mercur-Soare din semnul tău te poate face ori prea obsedat de o idee, ori prea plictisit de ce se întâmplă în viața ta. Nu prea vei găsi echilibrul. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Stai cât mai departe de bârfele apropiaților! S-ar putea să fie rău intenționați și să îți transmită unele informații distorsionate. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Comunicarea cu colegii va avea parte de clipe bizare. Important este să vă asigurați că sunteți de acord cu toții dintr-un anumit punct de vedere. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nu trageți concluzii pripite legate de șefi sau colegi. Mintea vă poate juca feste. Cel mai bine ar fi să fiți atenți nu doar la vorbe, ci și la gesturi sau fapte. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Oamenii zic vrute și nevrute. Astrele îți recomandă să nu crezi pe nimeni până când nu îți aduce dovezi. Poți găsi un nou domeniu pe care să îl studiezi. 

Pești/Ascendent în Pești

Nu este o zi bună pentru negocieri sau investiții serioase. Ar fi bine să amâni deciziile financiare importante. Fugi de indiscreție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel