Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, vineri, 27 septembrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur își începe tranzitul în Balanță. 

Pe 27 septembrie, Mercur va intra în Balanță, semn pe care îl va tranzita până pe 13 octombrie. În sfârșit, Mercur scapă de semnele contaminate de retrogradare. Acest tranzit aduce negocierea, diplomația și manierele în prim-plan. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat prin cuvinte bine alese. Și cum Marte se apropie de un trigon cu Saturn, chiar vom reuși să fim mai răbdători și calculați în comunicare. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur se mută în casa a șaptea, a relațiilor. Comunicarea cu partenerul se va îmbunătăți. Vă veți înțelege din priviri. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va tranzita casa a șasea. S-ar putea să pierzi timp prețios discutând despre nimicuri. Încearcă să fii mai eficient. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Schimbarea de astăzi a lui Mercur, propriul guvernator, îți va prii de minune! Dacă privești jumătatea plină a paharului, vor apărea numeroase oportunități. 

Rac/Ascendent în Rac

Parcă ai vrea o vacanță de la convorbirile cu familia, dar nu vei scăpa. Unele probleme din trecut vor fi readuse în discuție. Nu le mai poți amâna. 

Leu/Ascendent în Leu

Vei avea tendința de a vorbi mai mult decât a acționa. Mintea îți funcționează bine, dar nu este de ajuns. Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu nimic. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur își începe tranzitul în casa a doua. Începe o perioadă prielnică pentru negocieri. Pentru îmbunătățirea strategiei financiare. Și chiar ai nevoie de sfaturi în acest sens. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur intră în semnul tău. Mintea ta va deborda de idei. Reușești să explici orice informație pe înțelesul tuturor. Iar curiozitatea îți va aduce beneficii. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a-i asculta, nu doar pentru a-i auzi, pe apropiați. Vei descoperi mai multe din gesturile lor decât din cuvinte. Intuiția îți va fi de mare ajutor. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Partenerul este de fiecare dată cu un pas înaintea ta. Dacă simți că nu faci față cerințelor lui, cel mai bine ar fi să comunici cât mai deschis cu acesta. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Nu trebuie să te simți inferior sau superior față de șefi sau colegi. Chiar dacă faci greșeli, ar fi bine să îți reamintești că ești om și că vei trece și peste. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Este important să rămâi cât mai obiectiv, în special față de colegi. Poate, unii dintre ei îți sunt mai apropiați, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi avantajezi. 

Pești/Ascendent în Pești

Discuțiile despre bani, cu partenerul, vor fi inconfortabile. Încearcă să nu te grăbești cu etichetele sau cu acuzațiile la adresa lui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel