Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, miercuri, 25 septembrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Mercur se apropie de opoziția cu Neptun. 

Astăzi, Luna tranzitează semnul Racului, unde se va întâlni și cu Marte. Emoțiile ne vor fi puternice și tendința principală va fi aceea de victimizare. În loc să comunicăm ce anume ne deranjează, alegem să ne plângem. Și cum Mercur se apropie de o opoziție cu Neptun, vom găsi cele mai dramatice replici. Nu uitați că ne aflăm în perioada dintre eclipse și că putem asista la evenimente ciudate, dar deloc întâmplătoare. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Problemele unor rude te impresionează serios. Toată ziua vei fi emotiv și sensibil. Încearcă să petreci mai mult timp acasă. 

Taur/Ascendent în Taur

Stai departe de cuvintele frumos ambalate ale oamenilor care ți-au mai greșit în trecut. Până nu primești dovezi, nu este cazul să îi crezi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Compasiunea te va face să scoți din buzunarul tău sume importante. Generozitatea este lăudabilă, însă în limite. Binele altora nu înseamnă răul tău. 

Rac/Ascendent în Rac

Conjuncția Lună-Marte va fi responsabilă de caruselul de emoții prin care treci. Îți va fi ție greu să le procesezi, deci nu este cazul să aștepți să o facă și apropiații. 

Leu/Ascendent în Leu

Vei fi mult mai atent la stările celor dragi. Asta pentru că și tu ai parte de unele foarte intense. Într-o asemenea zi, odihna nu trebuie neglijată. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ești predispus să faci unele greșeli. Oricât te-ai chinui tu să fii perfect, nu îți va ieși. Dar nu vine apocalipsa din această cauză. Trebuie să te ierți. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Șeful va fi destul de nehotărât. Ce trebuie să faci tu? Să ai dovadă pentru absolut orice îți va cere. Că mâine se poate răzgândi. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Naivitatea fără limite va fi pedepsită. Vrei să crezi în bunătatea celorlalți, dar vei alege oamenii cei mai nepotriviți. Fii atent la chestiunile juridice!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Parcă porți pe umerii tăi o responsabilitate prea mare. S-ar putea să te iei și prea în serios și să fii atras de drame. Totul trebuie să aibă o limită. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Astrele îți recomandă să observi comportamentul partenerului. Asta contează cel mai mult. Nu ce spune. Fii mai răbdător cu tine!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai tendința de a te comporta cu unii colegi de parcă ți-ar fi rude sau prietenii. Este cazul să îți dai seama că nu este atitudinea cea mai potrivită. 

Pești/Ascendent în Pești

Crezi prea mult în poveștile celorlalți. Și ai tendința de a romanticiza situațiile care nu îți fac bine. Ai nevoie de cineva care să te țină cât mai ancorat în realitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel