Un artist cunoscut s-a înscris în PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cântăreţul Cezar Ouatu, cunoscut după ce a reprezentat România la Eurovision în 2013, s-a înscris, miercuri, în organizaţia PSD Ploieşti, declarând că a luat decizia în mod "dezinteresat".

"Crezul social-democrat făcea parte din mine de ceva vreme. Această decizie nu a fost peste noapte, nici dintr-un punct de vedere strategic, sau interesat, oportunist. Efectiv este un crez şi principiile şi spiritul social-democrat de egalitate, şanse, echitate, solidaritate m-au făcut să mă asociez şi să aduc un aport cultural, pentru că eu sunt muzician", a spus artistul, citat de Agerpres.

El a precizat că decizia pe care a luat-o nu a fost una "pripită" şi a intrat în PSD "de bună voie şi nesilit de nimeni".
 
Întrebat dacă nu se teme că imaginea sa ar putea avea de suferit prin asocierea cu un partid, cântărețul a admis că acest lucru este posibil, arătând totuşi că trebuie să se facă o disociere între Cezar Ouatu artistul şi membrul de partid.
 
"Se poate. Depinde de integritatea fiecărui admirator al artistului Cezar Ouatu. Este important să existe o disociere între artistul Cezar Ouatu şi membrul de partid al PSD", a precizat cel care a reprezentant România la Eurovision în 2013.

Vezi și: Cezar Ouatu, nemulțumit de Eurovision 2014: Nu aveau ce să caute în concurs

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel