Cel mai tânăr om de afaceri din lume are 10 ani
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
harli_jordean
harli_jordean

Este cel mai tânăr om de afaceri din lume, deși are doar 10 ani, iar mama sa și doi frați mai mari sunt angajații companiei pe care o deține.

Britanicul Harli Jordean a devenit cel mai tânăr CEO din lume, la doar opt ani, grație dragostei lui pentru jocul de bile. În urmă cu doi ani, băiatul și-a deschis propria afacere, cu bile, atunci când a rămas fără jucăriile lui profitabile. Deoarece mama sa nu a găsit să-i cumpere altele de pe internet, Harli s-a hotărât să deschidă el însuși un magazin online.

Ulterior, afacerea a devenit profitabilă, astfel că tânărul a fost nevoit să-și angajeze mama și doi frați mai mari pentru a-l ajuta.

Compania celui mai tânăr om de afaceri din lume produce mii de lire în fiecare an, datorită comenzilor care vin diverse țări precum SUA, Brazilia, Mexic, Taiwan, Polonia, Grecia, Italia, Franța, Egipt. Astfel, în timp ce colegi săi se joacă pe calculator, Harli Jordean este ocupat cu furnizori, stocuri și comenzi, potrivit presei britanice, relatează incont.ro.

"Visul meu este să am un lanț de magazine precum Hamleys - va fi unul dintre cele mai mari magazine de jucării din lume, dar va vinde tot soiul de bile", a declarat Harli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel