Caz incredibil în Parlamentul României. Un membru CNA a scos pistolul pe masă în timpul unei şedinţe la Senat - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Incidentul s-a petrecut în timpul audierii lui Duţu în Comisiile de cultură ale Parlamentului. O sesizare depusă la comisiile de cultură cerea să se analizeze o eventuală incompatibilitate a lui Duţu, care ar fi avut condamnări penale în România şi Italia.

"Ăsta nu e un pistol adevărat, e un pistol de jucărie", a spus Duţu, susţinând că l-a adus "ca să îl vadă domnul Sergiu Nicolaescu".

Pentru a argumenta că procesele sale au fost înscenate în timpul comunismului, Duţu a venit cu un pistol, care ulterior avea să se dovedească a fi doar de jucărie. Duţu l-a pus pe masă lângă deputaţii Raluca Turcan şi Eugen Nicolăescu.

Duţu a spus că el a fost actor, iar acel pistol de recuzită, pe care l-a folosit în piesa "Bonnie şi Clyde", a fost considerat adevărat de regimul comunist, şi pentru că îl deţinea, autorităţile au vrut să-l condamne, scrie NewsIn.

Gluma lui Duţu nu a fost gustată de aleşi, iar preşedinta comisiei, Raluca Turcan, a suspendat şedinţa taxând drept inadmisibil comportamentul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel