Elev de clasa a XII-a, mort, după ce s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un adolescent din clasa a XII-a a decis să-și pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul nouă al unui bloc din Oradea. 

Tragedia a avut loc, joi,  în jurul orei 20:00. Adolescentul, elev în clasa a XII-a la Liceul "Ady Endre", din Oradea, adecis să îşi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 9 al blocului unde locuia.

Familia şi cunoştinţele sunt în stare de şoc şi nimeni nu poate explica gestul, mai ales că era o persoană liniştită şi retrasă.

Potrivit poliţiştilor, "nu există suspiciuni cu privire la împrejurările în care s-a produs tragedia". Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită după efectuarea necropsiei.

În paralel, o echipă de inspectori de la Inspectoratul Școlar Județean Bihor a analizat situaţia elevului la şcoală şi a constatat că incidentul nu a avut legătură nici cu spațiul de învățământ, nici cu procesul instructiv-educativ, potrivit Antena 3.

„Joi a fost la școală, iar incidentul s-a întâmplat joi seara, acasă. La ora 8 și ceva, spre 9, au aflat de la părinți atât cei din școală, cât și noi. Suntem cu toții șocați. Suntem alături de familia îndurerată”, a declarat inspectorul general adjunct de la Inspectoratul Școlar Județean Bihor, notează bihon.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel