C. P. Tăriceanu, detalii de la vizita pe care i-a făcut-o lui Victor Ponta în Turcia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, marți, că l-a vizitat pe premierul Victor Ponta în Turcia, precizând că "într-o astfel de situație nimic nu poate înlocui comunicarea directă".

"Am avut discuții medicale și politice. Nu am să le detaliez nici pe unele, nici pe altele, fără să trebuiască să-l compătimesc. După o operație de acest fel, mi-am adus și eu aminte de starea în care eram. Nu e plăcut. Partea de recuperare și tot restul — destul de constrângător. Dar, în fine, trece! Nu e ceva care să rămână. Cu timpul se uită", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, la Senat, potrivit Agerpres.

Acesta a adăugat că starea starea de spirit a premierului Ponta este "foarte bună" și că l-a vizitat în Turcia pentru că, în aceste situații, "nimic nu poate înlocui comunicarea directă, nici telefonul, nici mail-ul".

Președintele Senatului a precizat că a fost în Turcia pentru că, în aceste situații, "nimic nu poate înlocui comunicarea directă, nici telefonul, nici mail-ul".

"Eu cred că așa e normal, suntem parteneri politici și într-o astfel de situație nimic nu poate înlocui comunicarea directă, nici telefonul, nici mail-ul nu pot înlocui comunicarea directă", a spus Tăriceanu.

Monica Macovei: Comisia LIBE a Parlamentului European va discuta cazul Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel