Bogdan Mănoiu, revoltat de afirmațiile Tatianei Niculescu Bran
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bogdan Mănoiu, fost consilier prezidențial la Departamentul Afaceri Europene al Administrației Prezidențiale, în timpul mandatului lui Traian Băsescu la Cotroceni, a lansat, luni, critici dure față de activitatea noii administrații Iohannis, în contextul în care purtătorul de cuvânt al Președinției, Tatiana Niculescu Bran, a prezentat impresiile sale despre Palatul Cotroceni, după prima săptămână în noua funcție. 

"A trecut abia o saptamana. Pentru cine cunoaste partea administrativa a palatului, e cunoscuta si austeritatea mediului, o austeritate functionala care sa corespunda functiei principale a spatiului, aceea de lucru. Daca primii pasi ai schimbarii sunt rezultatul luptei cu perdelele demodate si tavile chelnerilor, daca astea sunt problemele tarii, ma ingrozesc la gandul schimbarilor de fond in <>", a comentat, luni, pe Facebook, Bogdan Manoiu, potrivit hotnews.ro.

Tatiana Niculescu Bran, după prima săptămână la Cotroceni: E nevoie de "debaronizare" la toate nivelurile

Fostul consilier prezidențial își extinde, ulterior, criticile, la toată administrația Ioahnnis, remarcând că "misiunea schimbarii seamana izbitor cu proiectul <> promovat cu amenintare stalinista in campania electorala. Parca adversarul domnului Iohannis in alegeri a fost domnul Ponta sau ma insel?".

El reaminteste ca asa-numitii basisti "l-au votat pe domnul Iohannis si in baza apelului lansat de presedintele Basescu in data de 14 noiembrie".

"Anturajul politic al domnului Iohannis, ca <>, ar trebui sa pastreze in memorie acest lucru", mai afirma fostul consilier prezidential din mandatul lui Basescu la Cotroceni.

Victor Ciutacu, acid cu Tatiana Niculescu Bran: Nu e plătită să scrie reportaje proaste



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel