Becali despre imaginile cu Boc gol: M-a enervat că l-au dat la televizor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
becali
becali

Gigi Becali s-a declarat indignat de faptul că filmuleţul în care fostul prim ministru al României, Emil Boc, a fost difuzat la televizor. El a spus că este o batjocură.

"Nu poţi să-l filmezi pe om dezbrăcat. În ce ţară trăim, apoi vii şi spui că prim ministrul... M-a enervat ca l-au dat la televizor, ce e batjocora asta? Antonescu nu trebuia să comenteze. Vor să intre totul în batjocoră", a spus Becali, adăugând că Emil Boc este un om cumsecade care a avut grijă de familia lui.

"Boc a lăsat-o pe mama lui acolo cu vaca. Ştie să cosească, am văzut că ştie mişcarea. Părinţii lui sunt oameni simpli şi vrei tu să-l distrugi...", a completat latifundiarul.

El a mai spus că are motive să-l admire pe noul prim ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, profeţind chiar venirea lui cârma ţării. "500% Ungureanu ia şi preşedinţia României şi a PDL. Este singurul lider care poate creşte PDL. Antonescu nu poate nici măcar să-l clintească pe ăsta", a declarat omul de afaceri. De asemenea, el este convins că actualul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu, iubeşte oamenii. "Jur că Ungureanu iubeşte oamenii, am dovada 100%, jur cu mâna pe cruce, dar nu pot să spun. Este o lucrare creştină de mântuire".

Citește și:

Vezi comentariul lui Crin Antonescu despre clipul în care Boc apare gol

Crin Antonescu: Ar fi fost mai înțelept să nu intervin în acea emisiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel