Băsescu, atac dur la Antonescu: Cea mai odioasă maimuță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, lider la nivel naţional al PMP, nu-și uită rivalii politici. Vineri, la Timișoara, Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa fostului lider al PNL, Crin Antonescu.  

„PMP are o șansă extraordinară de a dovedi că este altceva decât PNL și PSD. Cele două partide au pe conștiință tot ce-a fost mai anti-democratic de la Revoluție încoace. Suspendarea din 2007 au făcut-o împreună, au pus temporar la Cotroceni cea mai odioasă maimuță, pe Crin Antonescu. Au reușit să facă din justiție un cal de bătaie, în mod nejustificat", a spus Traian Băsescu la lansarea candidaților PMP Timiș pentru alegerile parlamentare, potrivit pressalert.ro.

La finalul discursului său, Băsescu a anunţat, la cererea unui membru PMP, că exclude orice posibilitate ca după alegeri să facă alianţă cu PSD, declarând că „nici PNL nu reprezintă o soluţie mai bună, dar măcar nu miroase atât de urât". Trebuie spus că conducerea CJ Timiş este asigurată în baza unei alianţe PSD, PMP şi ALDE.

Citește și: Imagine surprinzătoare cu Băsescu, la lansarea candidaților PMP Timiș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel