Bărbat din Slatina, filmat când dădea cu picioarele în ușa Catedralei Episcopale. Poliția îl caută - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook  Catedrala Episcopală "înălțarea Domnului"
Foto: Facebook Catedrala Episcopală "înălțarea Domnului"
Un bărbat din Slatina a fost filmat când dădea cu picioarele în ușa Catedralei Episcopale. 

Un bărbat din Slatina  este căutat de polițiști după ce a fost filmat când dădea cu picioarele în ușa Catedralei Episcopale, scrie  realitateadeolt.net. Imaginile în care se vede cum bărbatul loveşte uşa, încercând să intre în catedrală, au fost postate pe o reţea de socializare şi au stârnit revoltă. Ulterior, polițiștii din Slatina s-au sesizat din oficiu.

„La data de 19 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, în urma imaginilor apărute în spațiul public, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a lovit, în mod repetat, cu piciorul, o ușă de acces a unei Catedrale din municipiul Slatina, acțiune în urma căreia s-ar fi putut produce distrugeri.

În cauză, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea persoanei, stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru distrugere. 

Biserică din Capitală, VANDALIZATĂ. Au fost scrise mesaj LGBT. BOR: O manifestare anti-ortodoxism

Reamintim că, în luna martie, o biserică din Capitală a fost vandalizată de către persoane necunoscute.

"Mesajul bisericii nu este împotriva niciunei persoane, indiferent de opțiunea ei sexuală. Nu este vorba despre un mesaj care să limiteze libertățile cuiva și acești oameni, presupun că tineri, ar fi bine ca înainte să persiste în agresivitatea lor să stea puțin pe gânduri. Să se gândească la părinții lor, la bunici, la familie, care sunt sigur că nu se mândresc cu faptele lor.

De data aceasta este vorba despre o biserică mai izolată, dar au mai fost astfel de cazuri și în trecut când au fost vandalizate biserici din centrul orașului. E un mesaj nociv, e un mesaj al unei comunități care nu cred că se caracterizează prin asemenea gesturi. Repet, este vorba despre mesajul unui nucleu dur, nucleul unui cult ideologizat al LGBT.ului. (...) O manifestare împotriva creștinismului. În România este o manifestare anti-ortodoxism, aceasta fiind religia majoritară.", a declarat atunci Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel