Bahmuțeanu, către Clotilde Armand: ”Îmi pare rău că nu e aici!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
DCNews a organizat, vineri, o dezbatere electorală pentru funcția de primar al Sectorului 1. La un moment dat, Adriana Bahmuțeanu a avut o întrebare pentru Clotide Armand și Daniel Tudorache. 

Clotilde Armand, candidata susținută de USR-PLUS și PNL, a lipsit din cadrul dezbaterii. 

„Aș vrea să o întreb, dar și pe domnul primar Tudorache, vreau să-i întreb pe amândoi ce au făcut pentru siguranța rutieră? Dacă mergi în cartierul Chitila, Șoseaua Chitilei e șoseaua morții. Acolo, în fiecare săptămână, sunt două, trei accidente de circulație, minim doi, trei persoane își pierd viața. Ce era atât de greu să facă niște semafoare, treceri de pietoni în siguranță, în așa fel încât lucrurile acestea să nu se mai întâmple”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Daniel Tudorache, prezent în cadrul dezbaterii, a spus ulterior: „Trecerile de pieton există. Într-adevăr, cetățenii au solicitat acele semafoare de care spuneți. Am făcut o solicitare la Primăria Capitalei, pentru că instituția care pune semafoare pe drumurile publice e Primăria Capitalei. Nu putem decât să creăm presiuni. Promisiuni am de la Administrația Străzilor că, în acest an, mai ales acolo unde e școala, în dreptul bisericii, va fi un semafor!”

Declarații complete în cadrul dezbaterii de la DC News TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel