Babasha, manelistul care a deschis concertul Coldplay, a dezvăluit câți bani a primit pentru show
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Foto: Agerpres, Twitter
Foto: Agerpres, Twitter
Babasha a vorbit despre suma de bani pe care ar fi primit-o pentru interpretarea sa la concertul Coldplay.

Artistul a declarat că nu a primit nicio sumă de bani pentru prestația sa de la concertul Coldplay, deoarece concertul a fost organizat în scopuri caritabile, și că prestația sa nu a fost o tactică de promovare, așa cum s-a presupus.

"Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert. În caz că nu știți, Coldplay... O mare parte din concert, nu știu dacă integral sau o parte, a fost ONG. Așa știu. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici noi nu am plătit pe nimeni să cânt. Nu a fost marketing. Asta vă jur cu mâna pe inimă. Mi se pare o mare prostie pentru cine crede așa ceva și pentru conspirațiile astea", a afirmat Babasha.

Babasha a avut un moment artistic la primul concert Coldplay din București

Babasha a avut un moment artistic la primul concert Coldplay din București. Publicul a fost surprins când pe scenă a apărut tânărul care a început să cânte o manea, fiind însoțit la pian de Chris Martin, solistul trupei. 

Apariția sa a generat o mare dezbatere printre spectatori, care au huiduit în timp ce Babasha cânta melodia "Păi Naa". Piesa se bucură de peste 6 milioane de accesări pe platforma YouTube.

În a doua seară a spectacolului, Babasha a revenit pe scenă și a fost primit cu aplauze de către audiență, conform Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel