Câți bani cere Erika Isac pentru a urca pe scenă să cânte timp de o oră și jumătate
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto George Caramiciu / Erika Isac
Foto George Caramiciu / Erika Isac
Erika Isac a crescut în popularitate în ultimele săptămâni, după ce a lansat piesa „Macarena“.

Popularitatea Erikăi Isac a crescut extrem de mult în ultimele săptămâni, după ce piesa „Macarena“ a împărțit societatea în două și a provocat reacții din cele mai pătimașe din partea publicului larg. 

Potrivit Cancan, tariful pentru a urca pe scenă timp de o oră și jumătate este de 8.000 de euro. În plus, dacă este nevoie ca Erika să se deplaseze la distanțe mari, transportul acesteia este plătit separat, în funcție de numărul de kilometri parcurși de artistă.

În primă fază, Erika Isac s-a remarcat la concursul X Factor, făcând parte din echipa lui Ștefan Bănică Jr., după care a intrat într-un con de umbră până la împlinirea vârstei de 18 ani. 

CITEȘTE ȘI       -      Balul Bobocilor din Oradea și Erika Isac. Adevărul pe care părinții care au semnat contractul nu vor să-l audă

Artista urmează să susțină un concert la Balul Bobocilor de la Colegiul Național Iosif Vulcan din Oradea, fapt ce a stârnit un val de nemulțumire din partea părinților elevilor de la unitatea de învățământ, având în vedere caracterul extrem de vulgar al pieselor cântate de Erika.

"Recent fiica mea mi-a cerut bani pentru a merge la Balul Bobocilor unui colegiu din oraș. Crezând ca e un eveniment de bun-simț, organizat de o școală până la urmă, mi-am oferit acordul. După câteva zile, o colegă de la munca mi-a povestit că fiica ei i-a cerut de asemenea bani pentru același eveniment, însă aceasta nu a lăsat-o. A constatat că 'artista' invitată nu se potrivea în tocmai cu un eveniment extra-școlar din pricina cuvintelor obscene prezente în piesele sale. Vă întreb la rândul meu, vi se pare normală/adecvată prezența unui astfel de artist la un eveniment (extra-)școlar ce are în centru copii de clasa a 9-a, de 15 ani? Îmi cer scuze dacă deranjez cu postarea", a scris o mămică.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Bogdan Ficeac a tras concluziile după piesa Erikăi Isac, Macarena. Ironii pe seama știrilor cu Bănescu și Elon Musk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel