Zbor efectuat de Tarom pentru Turkish către Istanbul, anulat. Suporteri români riscă să nu mai ajungă la meciul cu Olanda
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
A fost anulată o cursă către Istanbul de pe aeroportul Otopeni.

O cursă Otopeni - Istanbul efectuată de Tarom pentru Turkish Airlines s-a anulat din cauză că avionul ATR care trebuia să efectueze acest zbor s-a defectat.

Mulți suporteri români care mergeau în Germania pentru a susține naționala României la meciul din această seară cu Olanda, în optimile de la EURO 2024, au rămas fără transport pentru că nu reușesc să ajungă la timp cu următoarea cursă către Istambul pentru conexiunea cu Munchen. Avionul ar fi trebuit să decoleze din București la ora 8:10 dimineața. După anulurea acestuia suporterii români au încercat să găsească alte soluții pentru a putea ajunge la timp la meciul Olanda - România.

Pasagerii transmit că este haos la ticketing și la check-in în Aeroportul Internațional Henri Coandă București (Otopeni), de asemenea, și că apar mai multe întârzieri deoarece la prânz și după-amiază este prognozată la Otopeni o vreme nefavorabilă.

Cursa charter cu Tarom pentru meciul de diseară se face cu singurul Airbus 318 rămas din cele 4, restul sunt de 2-3 ani la sol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel