Lună Nouă în Rac, 6 iulie. Persoanele care vor fi puternic influențate: "Este păcat să nu folosiţi ziua aceasta"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Pe 6 iulie vom avea un eveniment astrologic benefic - Luna Nouă în Rac.  Iată la ce trebuie să ne așteptăm...

Soarele și Luna se întâlnesc în Rac și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. De această dată, Luna Nouă beneficiază și de influența pozitivă a lui Venus. Un moment foarte bun pentru intenții și proiecte noi legate de familie, casă și stabilitate emoțională. Cei mai avantajați de către acest eveniment sunt nativii Rac, Scorpion și Pești.

"Este păcat să nu folosiţi ziua aceasta"

"Să nu credeţi că se va întâmpla ceva magic în jurul acestei Luni Noi, ci mai degrabă să luați evenimentul şi să îl folosiţi. La ce? Unii dintre noi s-ar putea să îşi dorească o nouă casă, să renoveze, să văruiască, să schimbe mobila, să schimbe ceva în grădină.

Alţii vor dori să îşi facă o familie sau, poate, alte persoane, iată, se trezesc și apare un eveniment important în sânul familiei. Toate acestea trebuie să aibă în spate un lait motiv, acela al culcuşului, al refugiului, al unui loc unde te simţi cel mai bine, unde emoţiile tale sunt echilibrate, sunt liniştite.

Este păcat să nu folosiţi ziua aceasta în mod conştient, să vă ocupaţi de mediul înconjurător, de ce vă aduce vouă confort, de relaţiile cu familia, dar, în primul rând, de sănătatea voastră emoţională, pentru că, după atâţia ani în care am avut pandemie, iată război, crize financiare, emoţiile noastre nu mai ştiu nici ele pe unde să o apuce", spunea Daniela Simulescu.

"Vine un moment potrivit pentru a pune rădăcini, dar să vă aşteptaţi şi la situaţii în care ne tună şi ne fulgeră", a punctat astrologul DCNews.

Cine va fi influențat puternic

"O Lună Noua în Rac îi va ajuta foarte mult pe cei cu marcajul de Barbec, de Rac, de Balanţă şi de Capricorn. Aceștia s-ar putea să poată să folosească evenimentul de pe 6 iulie într-un mod mult mai puternic. Dar şi pentru ceilalţi ideea de familie, de culcuş, de refugiu, de confort emoţional s-ar putea să aducă multe idei", spunea Daniela Simulescu.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel