Avocata din Iași care a accidentat un motociclist, arestată preventiv pentru tentativă de omor și fugă de la locul faptei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Judecătorii au hotărât reținerea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a avocatei care, săptămâna trecută, a provocat un incident în trafic cu un motociclist, acesta lovindu-se apoi de un refugiu de tramvai în zona Belvedere din orașul Iași.

Avocata Alexandra Cioată este investigată de procurorii de la Curtea de Apel Iași pentru tentativă de omor și fugă de la locul accidentului, deoarece se presupune că a forțat cu autovehiculul un motociclist în timpul conducerii, iar acesta a lovit un refugiu de tramvai în zona Belvedere, transmite Agerpres. După impact, şoferiţa și-a continuat deplasarea, în timp ce motociclistul a fost dus la spital.

Hotărârea magistratului de drepturi și libertăți de la Curtea de Apel Iași poate fi supusă contestației.

"Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 67/259/P/2024, privind pe inculpata Cioată Alexandra, cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de omor, (...) şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. (...) Dispune arestarea preventivă a inculpatei Cioată Alexandra, pentru o perioadă de 30 de zile, începând din data de 05.06.2024 şi până la data de 04.07.2024, inclusiv. (...) Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventiva pe numele inculpatei Cioată Alexandra. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 05.06.2024", se regăsește în minuta Curţii de Apel Iaşi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel